Pot să îmi dau cu părerea după 6 luni de Snapchat

Am văzut în ultimele zile tot mai multe articole despre cum a crescut, creşte sau o să crească Snapchat-ul în România. M-am trezit cu gîndul să citesc acest articol al lui Marian Hurducaş şi vă pot spune că este unul foarte bun, dacă habar nu ai cu ce se mănâncă această aplicaţie, el explică totul foarte bine.

Recunosc că am fost reticient când am auzit de Snap. Eu am 21 de ani şi mă simt oarecum între vârste. Cunosc destui oameni peste 25 de ani, dar şi mulţi sub 20. Fantomiţa albă a apărut la a doua categorie şi s-a dezvoltat foarte repede, mi s-a părut ceva ce o să treacă dar m-am înşelat.

Avantaj faţă de Facebook

Primul mare avantaj pe care l-am identificat este legat de numarul de postari. Eu am folosit Snapchat-ul la 2 evenimente la care am fost anul trecut, Webstock şi #BLPA9. Pot să vă spun că am postat de 2-3 ori mai mult pe Snap decât pe Facebook, iar engagement-ul a fost unul comparabil, plus că am văzut mult mai clar la cine au ajuns pozele mele.

Avantaj faţă de Instagram

Se spunea că ce nu ajunge pe Facebook merge pe Instagram. La mine e cam invers, Instagramul îmi dă oportunitatea să fiu mult mai selectiv în ce doresc să îmi apară în feed aşa că prefer să ofer şi eu imagini de calitate. Snapchat-ul însă, te lasă să vezi exact persoanele ce te interesează. Nu îţi îngreunează ecranul cu postările celorlalţi şi îţi permite să fii cât de selectiv doreşti.

Snapchat-ul a prins foarte bine la cei sub 20 de ani. Mi-am schimbat părerea şi din punctul meu de vedere este o aplicaţie care o să crească. Tot mai mulţi bloggeri/vloggeri au început să o folosească şi sunt convins că vom avea parte cât de curând de campanii prin intermediul ei.

Era să uit, marele minus e filmarea portret, dacă vreţi să vedeţi cât de prost îmi iese mie vă aştept să îmi daţi add: @andreiotineanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *