Pregătiţi-vă de Messenger Day, o nouă încercare de a înlocui Snapchat-ul

Habar nu am de ce, dar atunci când eram în România, Zuckerberg mă cam lăsa la urmă când scotea ceva nou pentru jucăriile lui. Am putut face live destul de târziu, iar pentru pozele 360 a trebuit să aştept cam o lună. Aseară am fost surprins de un nou feature din Facebook Messenger, Messenger Day. Aţi ghicit, copie fidelă după Snapcaht şi Instagram Story.

În România cred că încă nu a apărut pentru că în 20 de ore singurul seen primit a fost de la un băiat care locuieşte în Lodz ca şi mine. Pe scurt, are nişte filtre destul de faine, multe stickere, iar scrisul se modelează în o grămadă de feluri.

În mod clar, Messenger Day nu o să ia locul Snapchat-ului din simplul motiv că aici vede mult prea multă lume tot ce faci. O să îl folosesc, dar prostiile zilnice rămân pentru fantomiţă. Aştept un semn de la voi când apare şi în România sau dacă a apărut deja.

Later Update:

După ceva documentare am văzut că această opţiune se testează numai în Polonia. După ce o sa o folosesc timp de ceva vreme, o să revin si cu o părere mai amănunţită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *