Prima experienţă la un festival de muzică

Mi-am dorit de multe ori să simt și eu din teren o manifestare muzicală de amploare. Am mai fost la un singur concert de anvergură până în acest moment, dar nu mi-a plăcut foarte mult. Untold Festival a fost ceva foarte tare, a trezit în mine sentimente de relaxare, poftă de viață și distracție. Nu am stat eu non stop la concerte, chiar am ratat anumiți artiști importanți, însă am avut suficient timp să descopăr lucrurile pentru care am venit.

Am stat pe iarbă, în hamac și am băut bere la pahar, lucrurile acestea reprezintă ceva obligatoriu pentru un festival. Nu te duci la un asemenea eveniment să îți petreci timpul la hotel sau prin cafenele. Muzica era prezentă peste tot, și puteai alege în orice perioadă a zilei relaxarea sau distracția.

Despre artiști nu are rost să spun prea multe, am cam fost în rând cu lumea și i-am urmărit aproape exclusiv pe cei de pe arena centrală. John Newman m-a cam plictisit, Avicii a interacționat foarte puțin cu publicul, David Guetta a făcut super show cum era de așteptat, iar pe Armîn nu l-am prins. Mi-au plăcut mult Subcarpații, Golan, care din păcate au fost programați devreme și lumea nu s-a înghesuit, iar de distrat am făcut-o ca la carte la Wilkinson, chiar dacă nu am auzit Afterglow, și Third Party.

#VSCOcam #untold #untoldfestival #johnnewman #instaplace #instamusic

A photo posted by Otineanu Andrei (@andreiotineanu) on

 

Organizarea a fost una foarte bună. Am stat doar la două cozi, una când am luat brățara și una când am luat ultima bere după David Guetta, nu mi-a picat prea bine faptul că la multe puncte de vânzare nu mai aveau apă după ultimul concert.

Untold Festival 2015 a fost o experiență foarte frumoasă, aștept ediția de anul viitor și o să fiu acolo indiferent de line-up. Presimt un upgrade destul de important, poate și din punct de vedere al artiștilor.

One thought on “Prima experienţă la un festival de muzică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *