Prima zi cu Copa90

Era joi seară și mă pregăteam să ies în oraș. Pentru că era zi de Europa League am intrat pe instagram să văd ce poze au apărut de la meciuri. După 2-3 scrolluri și hashtaguri căutate, am descoperit un lucru pe care îl așteptam de când sunt în București, Eli și echipa sa au ajuns în România.

Repede intră pe youtube și caută un mail, nimic, intră pe site-ul oficial, nimic. Oare ce pot să fac că să iau legătura cu ei? Le las un comentariu cu mailul meu și aștept…dar mi-a mai venit o idee. În poza de pe instagramul Copa90 erau Eli și Angelo Niculescu. Când a venit în România, Stephen a fost împreună cu Emi la fostul antrenor al naționalei. Emi este un jurnalist ce discută destul de mult cu oamenii din străinătate, poate a vorbit și el cu celebrii youtberi.

Ajuns în pub, am primit un mail de la Stacey, producătorul. “Ne vedem mâine și dacă vrei mergem împreună la meci duminică”. Putea să sune mai bine de atât? Vineri dimineață am primit răspuns și de la Emi care mi-a spus că o să mergem la Viitorul sau la baschet la meciul Stelei. În cele din urmă, am ajuns la sala Mihai Viteazul. Copa90 boys erau într-o formulă de 4: producătorul, 2 cameramani și prezentatorul. Ne-am distrat la meci și am vorbit o grămadă de lucruri interesante. Întreaga lor echipă este formată din 12 oameni foarte pasionați de ceea ce fac, iar weekendul următor o să plece la Munchen.

După terminarea partidei am plecat la un pub de la Universitate pentru un interviu. Băieții au fost foarte de treabă și unul din ei chiar s-a băgat în portbagaj pentru ca eu să am loc în mașină. Va dați singuri seama cât de fițoși sunt. A fost una dintre cele mai tari experiențe ale mele. Am cunoscut niște oameni pe care îi vizionam mereu când aveam timp și abia aștept să văd materialul de la București, chiar dacă are o temă ce nu prea îmi place.

Aici aveți canalul lor de youtube, dar mă simt obligat să vă las și twitterul lui Emi, scrie multe lucruri interesante acolo și merită urmărit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *