Puterea de a crede

Lecţiile în viaţă vin din cele mai nebănuite direcţii. Fie că le întâlnim pe stradă, la serviciu sau în două sezoane consecutive de Premier League, important e să conştientizăm adevăratele lucruri pe care trebuie să le învăţăm din ele.

Robert Huth-fost jucător la Chelsea şi la mai multe echipe de pluton din prima ligă engleză. A venit la Leicester a jucat cât a putut de bine şi a luat campionatul.

Kasper Schmeichel-fost portar la Manchester City, a fost dat afară imediat ce au venit banii. A venit la Leicester a jucat cât a putut de bine şi a luat campionatul.

Jamie Vardy-acum 5 ani era semi profesionist şi avea un part-time job. A venit la Leicester a jucat cât a putut de bine şi a luat campionatul.

Ryad Mahrez-un algerian ce a costat cât Gabi Enache, nu prea ştie engleză şi e ruşinat de asta. A venit la Leicester a jucat cât a putut de bine şi a luat campionatul.

Danny Drinkwater-englez cu un nume interzis în insulă, cunoscut pentru că lumea făcea glume pe seama lui. Era la Leicester, dar a jucat cât a putut de bine şi a luat campionatul.

Claudio Ranieri-italian 60+, nu a luat un titlu în viaţa lui şi a pierdut contra Insulelor Feroe fiind antrenor al Greciei. A venit la Leicester a antrenat cât a putut de bine şi a luat campionatul.

Nigel Pearson-antrenor englez, a promovat-o pe Leicester în Premier League, aproape a băgat-o în B, dar tot el a salvat-o. Dat afară chiar dacă a realizat o minune.

Morala? Oriunde eşti şi indiferent de lucrul cu care te ocupi, încearcă să îl faci cât poţi de bine. În multe momente o să te simţi ca Nigel Pearson, dar şi când o să ajungi un Vardy sau Ranieri, bucuria o să fie mult mai mare! M-aş încumeta să spun că e din proprie experienţă, dar mai am multe de trăit.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *