Obținerea respectului e un examen important, voi sunteți cam corigenți

În toată țara cu naționala/ Uniți sub tricolor. Cam asta se cântă pe stadion atunci când mergem să susținem echipa națională a României. Anul acesta am văzut toate cele 4 meciuri jucate acasă, 3 goluri marcate împotriva unor adversari de clasă mondială, un adevărat spectacol fotbalistic.

În jur de 60-70 de oameni în peluza stadionului Marin Anastasovici pentru meciul cu Lituania, veniți din Pitești, Tulcea, Galați, Slatina și altele. S-a cântat 95 de minute, nu s-a huiduit, nu s-a înjurat. Doar România, ăsta e sloganul nostru. Ca după fiecare partidă, din partea celor care strigă pentru echipă există o singură pretenție: dă și tu din palme de 3 ori în fața noastră.

Pantilimon, Moți, Hoban și Chiricheș au făcut asta, destul de discret dar măcar au avut bunul simț. Eu unul m-am simțit jignit de atitudinea celorlalți și cred că mulți au trecut printr-o stare similară. Si apropo, este a 2a oară când se întâmplă, precedentul a fost la meciul cu Grecia.

Am și eu un mesaj prietenesc pentru tricolori, dacă ați juca fotbal cum cântăm noi probabil ne-am gândi cu cine jucăm finala la vară! Capul în pământ și pe viitor să țineți minte un singur lucru “Vrem decât respect”, ca să îl citez pe Ilie Meserie.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *