Românii nu vor să facă bani

De cele mai multe ori, nația noastră se plânge că nu are. Bani, lucruri frumoase, locuri frumoase sau orice altceva. În realitate însă, marele nostru defect e că nu știm să profităm de aproape nimic.

Arena Națională a fost construită din bani publici, este un bun public, dar nu este vizitabilă. Nici măcar contra cost. E destul de nașpa să ajungi acolo cu un grup de străini și să le zici că nu există un magazin la stadion de unde să cumperi ceva cu România, de intrat pentru câteva poze nici nu se pune problema. Că de, l-am făcut să îl vedem de 2 ori pe lună când joacă fcsb.

Pe stadionul Valentin Stănescu, casa celor de la Rapid, se intră destul de ușor. Noi însă am fost cam mulți, iar portarul ne-a cerut 50 de lei. Împărțit la 17 persoane vine sub 3 lei. Nu era mai profitabil dacă clubul de pe șoseaua Giulești avea bilet de vizită cu 5 lei? Tot se plâng ei că nu au bani. Și apropo, le-am făcut și niște poze superbe, iar toți m-au rugat ca la următoarea ediție să fac cumva să joace Rapidul acasă.

#rapid #bucharest #BucharestGH #romania

A photo posted by Fields of Pleasure (@kendomorton) on

Când am ajuns la Romprim eram 100% sigur că nu o să ne lase să fotografiem. Motivarea a fost una de tot râsul: Se filmează Textila și au reclamele puse pe aici. Pe acel teren joacă atât Dinamo 2 cât și Romprim, iar la meciurile lor poți face câte poze vrei. Dacă îmi cerea 50 de lei, normal că îi dădeam.

Deci așa ca o lecție de business, fiți mai deschiși și dacă nu știți să profitați de lucrurile pe care le aveți rugați pe cineva să vă ajute. Fiți profesioniști, ce dracu!

sursa foto-Peter Leavis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *