S-a aprins magenta așa cum trebuia?

În ultimele zile am avut mai multe discuții cu prietenii sau profesorii pe tema celor de la Telekom, despre cât de agresivă a fost campaia lor de lansare și ce beneficii ar putea aduce în România.

În primul rând eu unul atunci când văd simbolul de la Telekom mă gândesc la Bayern Munchen, și cum reușesc să stea pe tricourile lor de o grămadă de timp. Pe lângă asta există ceva ce pasionații de fotbal cu care am discutat nu prea au observat, poza de mai jos.

tmobile
Tot cei de la T-Mobile și-au permis luxul de a avea o echipă de ciclism în Turul Franței, dar au retras-o după un scandal de dopaj. Probabil au realizat înaintea multora că ce a făcut Armstrong nu a fost prea corect, iar astfel de afaceri nu sunt pentru ei.

28cycling.1.600
Este puțin cam deplasat să ne gândim că cei de la Telekom o să vină să bage bani în fotbalul din România. Având în vedere că doar Petrolul, Dinamo și Steaua sunt mai dezvoltate din punct de vedere al sponsorilor, nemții nici nu prea ar avea din ce să aleagă.

Aștept momentul în care măcar îi vor aduce pe cei de la Bayern pentru un amical. Cred că era o lansare mult mai potrivită decât sloganul “aprindem magenta”. Preferam să îi văd pe Lahm și Schwaini în loc de Inna sau Smiley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *