Sambată se face Bloggers Lan Party 8

Hai că am una bună pentru voi. Sâmbătă la ora 11:00 o să mă duc la Bloggers Lan Party, e despre Mortal Kombat, FIFA 15, discractie cât cuprinde și multe altele.

Partea frumoasă e că nu merg singur, așa că un norocos sau o norocoasă care îmi citește blogul o să mă însoțească. Vrei să jucăm împreună pentru ultima dată FIFA 15 la un BLP? Îți e prea cald și vrei să te răcești la o bătaie cu Sub-Zero? Te aștept să îmi trimiți un comentariu pe blog în care îmi spui jocul tău preferat din copilărie. Poate să fie Super Mario, FIFA 05 sau rațele și vânătorii.

Mâine la ora 19:00 o să anunț câștigătorul sau câștigătoarea, așa că nu prea are rost să aștepți. O să fie primul meu Bloggers Lan Party așa că sunt la fel de entuziasmat ca și voi. Evenimentul are loc la Impact Hub și mai este o surpriză, se prelungește începând cu ora 21:00 la Shoteria în Centrul Vechi pentru un after de pomină.
Bloggers Lan Party 8 este un eveniment Eventur powered by Digi, Mavenhut, Bitdefender Antivirus, HTC, Flanco, ASUS, Calif, Shoteria și NativeBox.ro, cu susținerea Impact Hub.

 

Update: Imi cer scuze insa trebuie sa anunt castigatorul mai devreme decat era programat. Claudiu mi-a adus aminte de Age of Empires un joc care mi-a placut foarte mult, asa ca maine o sa mergem impreuna la #blp8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *