Se deschide Escape Room în Piteşti

Prin aprilie scriam un articol în care mă luam de afaceriștii din Pitești că nu încearcă să iasă din zonă de confort și livrează doar lucruri banale. Începând cu anul 2015 Bucureștiul s-a umplut de burgeri și escape rooms. S-a preluat și la noi prima parte, rând pe rând au apărut hamburgeri la Trend Studio, Office, Bistro sau The Place. Iată că acum o să apară și primul Escape Room din Pitești, cel puțin eu nu am auzit de altul.

RoomXcape Pitești o să debuteze cu 3 camere, A Catching Game, The Shine și Le Procureur, urmând să își mai adauge încă una în portofoliu curând. Prețurile din ce am văzut la ei pe site variază de la 25 de lei de persoana pentru elevi și studenți la 45 de persoana pentru un joc în 2. Programul o să fie de la 11 dimineață până la 11 noaptea, într-o locație ce se va anunța ulterior.

Malaezu este un expert în ale evadatului, aici găsiți experiența lui din București cu camera A Catching Game, nu dă spoilere stați liniștiți. Nu am fost până acum la un astfel de joc, însă cu siguranță îl voi încerca pentru prima dată în Pitești. O să revin cu experiența mea, dar le aștept și pe ale voastre.

Te trezesti in ceea ce pare sa fie… o celula.Atmosfera apasatoare si dezolanta. Peretii scrijeliti stau marturie…

Posted by RoomXcape Pitesti on 8 August 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *