Ai băga un sprint pentru adidaşi gratis?

Când eram mic aveam o nebunie să mă uit în magazinele de echipament sportiv după ghete de fotbal şi baschet. Mereu mi se scurgeau ochii când vedeam noul model de LeBron sau atunci când Kaka se încălţa cu o altă şi altă pereche de adidaşi.

În vara lui 2014, după o trecere scurtă prin Viena am oprit în drum spre casă la Pandorf. Goana prin magazine m-a dus inevitabil şi la un Foot Locker(parcă), iar acolo mi-a venit trăsnita idee să îmi cumpăr adidaşi de alergat. Priceperea mea era undeva mai sus de 0, dar ştiam că trebuie să aibă talpa moale şi să fie destul de flexibili. 2-3 priviri aruncate prin vitrine şi direct dragoste la prima vedere cu o pereche de Reebok albastru cu galben pe care îi puteam purta şi la sală. Am alergat 2 concursuri în ei şi au fost foarte buni, dar i-am lăsat pentru tras de fiare.

Săptămâna trecută la Stockholm, oamenii au avut surpriza de a găsi în centrul oraşului un panou ce oferea gratuit o pereche de Reebok ZPump 2.0 tuturor celor care puteau să treacă prin faţa lui cu peste 17km pe oră. O iniţiativă foarte tare pentru a stimula mişcarea în mediul urban, dar şi o campanie foarte inteligentă.

 

Am văzut ideea campaniei pe AdWeek şi tot de acolo am luat şi poza.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *