Spune mulțumesc

Pe la sfârșitul lui Iulie am făcut mai multe mese rotunde și s-a pus în practică cea mai bună variantă, fan owned football club, echipa tuturor pe românește. Nu am contribuit cu prea multe la început, doar câteva idei ce oricum erau extrem de greu de pus în practică la acea vreme.

Am fost dezamăgit că s-a plecat din liga a 4 a, cunoșteam cât de greu este să te bați cu primăriile, iar cu o echipă făcută în 2 săptămâni nu aveai prea multe șanse. Până la urmă s-a dovedit o decizie inspirată, nu cred că puteam aduce jucători atât de buni în liga a 5 a și sper ca ei să rămână și în viitor.

După terminarea turului mi-am dat seama că promovarea este aproape imposibilă. Am fost la Timișoara și am simțit cât de frumos e sentimentul unei deplasări, să cunoști oameni noi și să vezi locuri noi. E chiar tare să faci asta o data la 2 săptămâni mi-am spus, însă am realizat că mai e mult până departe.

#derbyday #fcarges #pitesti #romana #romania #ig_bucharest #away #home #day #groundhopping

A photo posted by Otineanu Andrei (@andreiotineanu) on


Pentru meciul cu Bascov am muncit destul de mult, am încercat să vin cu idei și am satisfacția că a fost probabil cel mai bine promovat eveniment pe care l-a văzut Pitestiul vreodată. După meci trebuia să mă bucur și să sper, nu am făcut asta, sau nu am făcut-o așa cum îmi doream, semn că un scurtcircuit petrecut înainte m-a dereglat rău de tot.

La Mioveni a murit totul. Părerea mea? Mai bine. Atunci când o să mă întorc în tribună nu o să conteze adversarul sau liga. O să vin să îmi văd prietenii și să beau o bere cu ei înainte sau după. Vreți să ajungeți să vedeți numai rezultate obținute cu joc mizerabil și mercenari aduși de nu știu unde? Eu cred că toți preferăm 5-6 goluri pe meci și să vedem cum Barbu sau Schumi simt ceva pentru echipa asta și trag de ei.

Hai să ne mulțumim că avem ceva, să ne mulțumim că avem de unde cumpăra un tricou sau un fular și să lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Sunt niște oameni ce își sacrifică timpul liber pentru echipa asta și nu primesc în schimb decât satisfacție, mai multă sau mai puțină. Începând cu ligă a 3 a, fotbalul românesc este o mizerie și asta o poate observa oricine. Sincer nu vreau ca echipa mea să ajungă acolo. Prefer să stea în anonimat dar să știu că weekend de weekend cineva o să se ducă cu drag la meci.

Sper să nu se înțeleagă că nu îmi doresc promovarea. Nu îmi doresc acest lucru în condițiile actuale. Vreau să văd FC Argeș urcând într-un fotbal sănătos nu în unul plin de pușcăriabili, insolvenți și corupți.

Forza Viola!

sursa foto

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *