Străinii iau cu asalt stadioanele Bucureștiului

Când m-a lovit ideea să fac o excursie la meciurile din București, speram la 5-6 oameni care să ne viziteze capitala într-o dată stabilită de mine. Chiar așa s-a și întâmplat, la 2 săptămâni după ce am anunțat perioada, 5 britanici aveau deja rezervate biletele de avion și hotelul.

6-8 mai, acestea sunt datele între care se va desfășura Bucharest Ground Hop, prima excursie cu specific fotbalistic organizată în România. Timp de 3 zile, peste 15 străini din Anglia, Scoția, Germania și Danemarca vor vedea meciuri de fotbal atât din ligile profesioniste, cât și din cele de amatori.

Frația, Venus, Progresul sau Rapid sunt doar câteva din echipele pe care le vom vedea în cele 7 meciuri. O să îmbinăm tradiția și stadioanele vechi pe care nu mai ajunge aproape nimeni, cu arene mai noi pe care joacă echipele din prima ligă.

Proiectul seamănă puțin cu #EnjoyBucharest, obiectivul meu principal fiind promovarea Bucureștiului ca o destinație de turism fotbalistic așa cum sunt alte orașe din Estul Europei precum Praga sau Belgrad.

În social media o să ne puteți urmări pe hashtag-ul #BucharestGH și pe pagina de facebook Romanian Groundhopper.

One thought on “Străinii iau cu asalt stadioanele Bucureștiului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *