Te fac o FIFA sâmbătă?

Am jucat FIFA16 toamna aceasta de nu mai știu de mine, am luat o grămadă de echipe la rând, de la Leicester City până la națională feminină a Germaniei. Concluzia e foarte simplă, sunt slab și vreau să vezi asta cu ochii tăi la Bloggers Lan Party.


Periodic oamenii din blogosferă se văd la o petrecere informală în care butonatul tastaturii, mișcatul joystick-ului și distratul devin sporturi obligatorii. Am fost la #BLP8 și mi-a plăcut foarte mult. Spre norocul meu sunt invitat la #BLPA9 unde cu siguranță o să îmi placă și mai mult.

Ne jucăm Starcraft 2, Mortal Kombat X, FIFA 16, Hearthstone pe telefoane(deci aveți grijă să vă instalați aplicația), câteva boardgames și ceva ce îmi doream de multă vreme sa incerc, Guitar Hero. Evenimentul se ține sâmbătă la Impact Hub și începe la 9 dimineața, asa că fiți cumpătați vineri seară.

meniu

Ca la fiecare ediție, bloggerii își aduc și un cititor. Pentru a alege norocosul sau norocoasa ce va râde de mine când voi apăsa pe păsa în loc de șut după ce am scăpat singur cu portarul o să vă rog să îmi spuneți ce serial ar merita un joc video! Vă aștept răspunsurile în comentarii cu rugămintea de a lăsa numele complet și o adresă de email valida!

Pentru ca Big Bang este serialul meu preferat și chiar aș vrea să mă joc cu Raj și Sheldon, Adi va merge sâmbătă cu mine la #BLPA9. Vă mulțumesc tuturor pentru participare!

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

 

3 thoughts on “Te fac o FIFA sâmbătă?

  1. Seriale precum Walking dead sau Game of thrones au deja jocuri dar nu prea sunt bine facute. Pana la urma un gameplay bun conteaza cel mai mult, degeaba ai franciza sau grafica buna.

    Gotham are merita un joc .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *