Tu ce colecţie ai?

Îmi place foarte mult să merg la meciuri și să rămân cu amintiri. Fie fac poze, fie îmi cumpăr programe de meci, fulare sau tricouri. Cea mai ușoară colecție de întreținut este una de bilete. Le primești la aproape orice meci, lucru ce nu se întâmplă cu programele. 

Am cam 20 de tricouri, în jur de 15 fulare și peste 70 de bilete. Din păcate nu am fost eu la toate meciurile, însă anumite piese sunt de o raritate destul de mare în România. Mai jos aveți 5 bilete pe care eu le consider cele mai importante.

image

image

image

image

image

5 thoughts on “Tu ce colecţie ai?

  1. Buna ziua! Sunt colectionar de materiale cu RAPID BUCURESTI! Ma intereseaza biletul RAPID-FC ARGES(28.09.2008)! Mi-l puteti trimite? Cu respect,Flavius!

    1. SaluT, Flavius. Biletul respectiv este unul dintre cele mai valoroase pe care le am in colectia mea, asa cum am spus si in articol. Imi pare rau ca nu te pot ajuta.

      1. Salut! Multumesc oricum pentru raspuns! Daca totuși ai materiale cu Rapid București,iar eu nu le am ,te rog sa imi dai un mail! Eu am siteul: http://www.colectie fcrapid.ro !Mai am multe materiale de adăugat,deci sunt in lucru! Cu respect,Flavius!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *