Twitterul încă poate să fie util în România

Când m-am apucat de organizat Bucharest Ground Hop știam în mare parte de unde să aduc turiști. Eram înscris pe facebook în mai multe grupuri de groundhopping ce conțineau mii de persoane și probabil nu era foarte dificil să conving 5-6 să călătorească până în România.

Spre surprinderea mea, in inbox-ul mailului mi-au apărut mesaje de la oameni ale căror postări nu le văzusem niciodată. Când i-am rugat să mă adauge pe facebook pentru a comunica mai ușor m-am trezit cu următorul răspuns: Nu am cont.

Pentru mine a fost foarte ciudat să aud asta și am discutat totul pe larg când au ajuns în România. Michael, băiatul din Danemarca, mi-a spus că a aflat despre excursie pe twitter urmărind hashtag-ul unui eveniment similar din Belgrad la care nu a putut să participe.

Am primit confirmarea  unui lucru pe care deja îl știam, twitterul este foarte bun pentru a comunica cu cei din străinătate. Nu mi-a plăcut niciodată să îl folosesc, trebuie să recunosc că nici nu l-am înțeles prea bine.

Din acest moment mi-am reinstalat aplicația pe telefon, iar activitatea mea o să se desfășoare acolo exclusiv în engleză. Profilul o să fie pus la punct atunci când o să am puțin timp liber. Mă găsiți ca pe toate celelalte canale @andreiotineanu. Dacă aveți planuri să vă extindeți orizonturile și în străinătate trebuie să luați în seama twitterul!

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *