Un weekend incredibil #BucharestGH

Cam 6 luni, cred că atât mi-a luat de la a avea ideea până la a o pune în practică. A fost greu, mai greu decât mi-am imaginat vreodată. Habar nu am cum am rezistat, dar amintirile rămase sunt ceva extraordinar și mă voi lăuda cu ele toată viața.

Întâlnirea a fost vineri la ora 3 la Ibis Palatul Parlamentului. Surprinzător toți au fost acolo la timp și am plecat spre primul meci, Olimpic-Benfica Noua Generație în liga a 5-a. Am ajuns cam cu o oră înainte, iar până să înceapă meciul nu se mai găsea bere la sticlă în frigiderul micuței terase. 7 goluri, ciuperci pe teren și o priveliște exact ca pentru lower leagues.

A urmat partida lui Dinamo și tragicul incident ne-a șocat pe toți. Care erau șansele ca acest lucru să se întâmple tocmai acum? A fost regretabil și toți cei prezenți au înțeles gravitatea situației. Sâmbătă la 10 trebuia să vedem un meci din Liga Elitelor, dar FRF l-a amânat. Am ajuns la hotel să plecăm undeva, nu știam unde, iar în acel moment am primit mesaj cum că în Argeș și ligile de amatori au fost amânate.

Pur și simplu am simțit că a căzut cerul pe mine. Știam că cel mai probabil se va întâmpla la fel și în București, iar toată munca mea se cam ducea pe apa sâmbetei. Am fost salvat de AMFB, iar pe această cale le mulțumesc că au lăsat meciurile să se desfășoare conform programului.

Au urmat încă două partide în liga a 4-a sâmbătă, o vizită pe Giulești și Frația-Progresul Spartac duminică. Per total au fost foarte mulțumiți de ce au văzut, mai ales în aceste condiții. Prima ediție a Bucharest Ground Hop a fost un succes din punctul meu de vedere și cu siguranță vor mai urma și altele! Pentru poze și impresii urmăriți hashtag-ul #BucharestGH dar și vlogul de mai jos!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *