Unde vedem România în Bucureşti?

Pentru că timpul nu mi-a permis să dau o fugă în Franţa între 10 iunie şi 10 iulie, o să văd toate meciurile tricolorilor în Bucureşti. Îmi amintesc că prima partidă din 2008, tot cu cocoşii, am văzut-o împreună cu tata în mansardă pe un ditamai televizorul care nu avea loc pe masa din sufragerie.  

Anul acesta am o misiune destul de grea. Trebuie să creez imagini memorabile pentru peste un milion de oameni. Aşa cum am precizat aici, un vis de prin liceu a devenit realitate şi o să lucrez cu cei de la Copa 90. Mă aşteptam să avem ceva ecrane gigant în piaţa Universităţii, dar nu s-a auzit nimic până acum. E o situaţie cam naşpa având în vedere că acum doi ani la mondial au fost.

Varianta de bază rămâne Centrul Vechi, dar nu cred că o să fie prea animat, mai ales că lumea e sceptică faţă de şansele pe care le avem în meciul de deschidere. Cel mai probabil o să iau 2-3 prieteni şi o să mergem pe Promenada acolo unde se vor monta 2 screen-uri suficient de mari.

Dacă aveţi propuneri de alte locuri unde o să se strângă lume multă şi o să fie atmosferă, aştept un semn în comentarii.

Hai ROMÂNIA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *