Următorul eveniment pe listă, Webstock

Nu fac eu pe bloggerul de mult timp, dar cu siguranță unul din marile avantaje pe care le am este reprezentat de faptul că mă duc la multe evenimente interesante de unde chiar am ce învăța. Anul trecut când am încercat să ajung la Webstock eram încă pe blogspot și scriam foarte prost, nu a fost o surpriză că am mai avut de așteptat. Anul acesta însă, sunt blogger acreditat la cel mai mare eveniment de social media din România.

Webstock reunește anual proiectele interesante din online și le premiază pe cele mai bune. Anul acesta evenimentul va avea loc pe 2 octombrie la JW Marriott. Interacțiunea dintre organizatori si public este una foarte puternica, poți propune teme si vorbitori, eu m-am gandit la niste nume si curand o sa trec la treaba.  Dacă ai avut până acum un proiect interesant îl poți înscrie gratuit in concurs aici până pe 28 august, sunt 12 categorii și cu siguranță se va încadra în una din ele.

Foarte interesantă mi se pare noua ideea din acest an. Se va vota într-o nouă categorie Online Personality of the Year. Eu sunt destul de nou în branșă, însă deja am câțiva preferați de la care am învățat lucruri noi. Dacă ai o propunere organizatorii o așteaptă aici.

Webstock 2015 este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *