10 lucruri de care sunt mândru în 2015

În urmă cu un an scriam un articol despre cele 5 lucruri de care am fost mândru în 2014, iar la sfârşit spuneam ca în 2015 îmi doresc să vin cu 10, iar blogul să se termine în .ro. Se termină în .com, dar 10 lucruri am găsit.

  1. Am pornit videoblog-ul şi chiar am primit aprecieri pentru el. A fost o idee pe care o aveam în cap de foarte mult timp şi sper să vin în continuare cu lucruri interesante şi creative.
  2. Am alergat la 3 curse oficiale. Mi-am demonstrat că dacă mă concentrez şi muncesc 21 de km chiar nu sunt atât de mulţi aşa cum credeam.
  3. Am fost la primul meu festival de muzică şi m-am distrat extrem de bine, sunt sigur că o să repet experienţa în fiecare an.
  4. Am fost ghid pentru 4 straini şi am ajutat mulţi alţii să descopere o altă faţă turistică a Bucureştiului. Sper ca eforturile mele să se vadă mult mai clar în mai.
  5. Am descoperit o noua pasiune, fotografia. Lumea mă minte că mă pricep puţin, dar cu o cameră bună şi o aplicaţie de editat, toţi putem face minuni.
  6. Am reuşit să prezint un eveniment în faţa a câtorva sute de oameni. A fost greu la început, dar pe parcurs totul a mers de la sine.
  7. Am cunoscut o mulţime de oameni noi ce m-au ajutat cu sfaturi şi de la care am învăţat lucruri interesante.
  8. Am reuşit să îmi dezvolt pasiunea pentru groundhopping astfel încât am ajuns să scriu despre ea pe un nou blog şi să o prezint la radio.
  9. Am organizat prima şcoală de marketing sportiv din România, Sports Business Academy.
  10. Am reuşit să scriu constant pe blog şi prin intermediul lui să fac lucruri foarte frumoase şi să ajung în locuri unde nu mă imaginam.

Vă mulţumesc că mă urmăriţi şi sper ca şi în 2016 să pot posta lucruri interesante!

Andrei Otineanu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *