3 locuri unde să mănânci când ajungi în Cluj

Untold Festival s-a terminat de ceva vreme însă mi-am dorit foarte mult să scriu acest articol. Inițial îl aveam în plan înainte de plecare, dar mi-am dat seama că e o aberație să recomand restaurante sau produse pe care nu le-am încercat.

Am avut marele noroc de a sta foarte aproape de Cluj Arena, deci drumul până în zona de festival nu mi-a creat probleme. Am profitat de acest lucru și am vizitat centrul orașului de foarte multe ori. Auzisem de Souper și chiar voiam să îl încerc, se găsește chiar lângă Piața Unirii pe Bulevardul Eroilor. E mai mult un local pentru cei pe fugă, au doar supă la pahar, salată și sandwich-uri. Partea proastă e că nu au terasă, însă te poți așeza oriunde deoarece toate preparatele sunt foarte ușor de mâncat. Eu am încercat salata Cesar și mi-a plăcut foarte mult, mai ales dressing-ul.

Since 2013

Posted by SoupeR on 26 Iulie 2013

 

Puțin mai departe de centru, pe Strada Horea se află Irish MusicPub. Localul nu arată extraordinar ca și design, era întunecat și cam gol atunci când am fost eu, pe la 1-2 la prânz. Mâncarea a fost foarte bună și porțiile mari. Două persoane ne-am săturat dintr-un burger și o porție de papanași. Prețurile decente, orice fel era cam în jur de 20-23 de lei, iar băuturile porneau de la 5 lei. O să revin cu siguranță aici la următoarea vizită în Cluj, mi-au rămas destule preparate în minte.

 

Comfort food e un must pe vremea asta. Iar papanașii fierbinți sunt cea mai bună alegere, zicem noi. 🙂

Posted by Irish MusicPub on 13 Iulie 2015

 

Te plimbi pe stradă și vezi o coadă, lumea trece pe lângă tine cu niște cutii imense și îți aduci aminte că prietenii din Cluj s-au lăudat că au cele mai bune gogoși. Ai ajuns la Donuterie, e clar. Am stat la coadă cam 15 minute, mai meritau încă 15 lejer. Au fost probabil unele dintre cele mai bune dulciuri pe care le-am mâncat vreodată. Oamenii ăștia sunt tari, știu să facă și social media, au conturi de facebook și instagram de care profită la maxim. Un singur lucru mi s-a părut ciudat, duminică au avut închis, chit că era o afluență imensă de potențiali clienți la ei în oraș.

Este ultima săptămână de concurs, așa că dacă aveți fotografii cu produsele noastre acum e momentul să le trimiteți. 🙂

Posted by Donuterie on 11 August 2015

 

Aș mai putea recomanda Wonderfull, au design foarte frumos în interior, însă porții mici la mâncare și băuturile cam scumpe. Am mai mâncat un burger la Corso Caffe Bistro în zonă centrului, însă la fel destul de mic pentru așteptările mele. Am găsit și o pizzerie puțin mai jos de Souper, La Piazzeta, arată foarte frumos în interior, iar mâncarea a fost bună.

photo: Andrey Armyagov / Shutterstock

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *