Adidașii pe care trebuie să îi ai. adidas Originals City Series

Prin 2016, la prima pereche de New Balance m-a lovit mania de a avea în picioare încălțări super comode care să arate și foarte bine. Din acel moment, am început să pierd destul de des timpul pe site-urile de profil sau în imensele magazine din malluri.

Nu mi-a luat mult să realizez că majoritatea modelelor sunt boring, iar în afară de culoare nu foarte multe diferă între ele. Adidas Originals, este însă excepția de la regulă, iar față de Nike, NB sau Reebook, chiar știu cu ce să iasă în față.

City Series a fost un proiect Adidas lansat la sfârșitul anilor 70, începutul anilor 80 și a cunoscut gloria datorită britanicilor ce au îmbrățișat cultura Casual. Evident, modelele au ieșit de pe piață cu timpul, însă decizia de a le reintroduce, a fost una foarte bună din partea brand-ului german.

Adidas-City-Series

În România nu prea am observat nici în magazine și nici în picioarele oamenilor astfel de încălțări. Lumea parcă s-a blocat cumva pe Stan Smith, Superstar și Gazelle, ultimii destul de rari și ei.

Având în vedere că Hamburg este orașul meu preferat pe care l-am vizitat până acum, nu am putut rezista tentației și mi-am achiziționat în Polonia și o pereche de Originals cu același nume. Arată extraordinar și de multe ori mă blochez printre rafturi pe alte combinații de culori, însă îmi dau seama că mai am multe de adăugat la ceea ce vreau să devină o colecție.

La sfârșitul anului trecut au apărut modelele Dublin și Koln, iar mâine se lansează oficial Berlin. Ideea de a purta încălțări cu numele unui oraș în care te-ai simțit foarte bine și care te-a impresionat mi se pare foarte tare. Dacă și reușești să îi cumperi de acolo cred că reprezintă un suvenir excelent!

Aici este sursa documentării

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *