De ce am înlocuit TV-ul cu youtube-ul

Am abonament de TV la Telekom, deci toate posturile pe care mi le pot dori. Văd pe Dolce o mulţime de meciuri în direct, dar nu este fotbal mereu, iar eu oricum simt nevoia să consum şi altceva.

În opinia mea, conţinutul de pe youtube este foarte diferit de cel de la TV. Lucrurile sunt făcute foarte mult în funcţie de audienţă şi se adresează doar anumitor categorii, pe româneşte, nu sunt pentru oricine.

Sunt fan COPA 90 şi am început să le urmăresc aproape toate show-urile. Chiar şi aşa, pe canalul lor sunt clipuri ce nu mă interesează şi îmi este extrem de uşor să sar peste ele, lucru pe care la TV îmi este imposibil să îl fac.

Un alt canal pe care îl urmăresc este Spencer FC, conţinutul este variat şi îmi livrează exact ce caut. Nu este greu să vă daţi seama că pentru o televiziune e imposibil să realizeze acest lucru.

Dacă ar fi să rezum totul la 3 avantaje pe care youtube-ul le are în faţa TV-ului acestea sunt: diversitatea programelor, puterea consumatorului de a fi selectiv şi conţinutul original.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *