Avem baschet european în București-guestpost

Am fost la un meci de baschet după aproape 10 luni. Îmi place mai mult să îl joc, însă pentru că eu nu pot da slam, macar mă uit profesioniști cum o fac. Adi a avut câte ceva de spus despre partida dintre Steaua CSM Eximbank și Unics Kazan.

“Mi-am petrecut seara de miercuri în Sala Polivalentă din capitală datorită si alături de bunul meu prieten Andrei (norocul meu că este blogger). Am urmărit din păcate o înfrângere a echipei Steaua CSM Eximbank împotriva rușilor de la Unics Kazan.

E primul meci european de baschet la care am asistat și am fost surprins într-un mod plăcut. O partidă de Eurocup chiar este ceva impresionant pentru Romania, nu prea îmi dau seama de ce sala nu a fost plină, însă aștept ceva diferit la următorul meci de acasă. Personal, mi-au plăcut sala (fiind prima oară când o vizitez) și atmosfera creată de cei prezenți la meci, dar și meciul în sine. A fost plin de faze spectaculoase și suficient de antrenant.

Românii au jucat împotriva celei mai bune echipe din grupă, deci nu mă pot plânge că nu au obținut un rezultat bun. Sunt însă încântat că m-am distrat și m-am relaxat alături de cel mai bun prieten după o zi epuizantă. Baschetul de miercuri poate să devină o modalitate foarte bună de a-ți încărca bateriile.”

Pe Adi Popescu îl găsiți aici, iar bilete la meciul Stelei cu Aris găsiți aici. Sper să vină ceva galbeni de la Salonik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *