Bloggers Lan Party nu este doar despre jocuri

S-a dus şi ediţia 10 de BLP. Chiar dacă a trecut o zi de sâmbătă cu soare fără să văd fotbal, timpul petrecut la Impact Hub a fost unul extrem de plăcut. Nu am câştigat nimic, am pierdut din prima rundă la aproape toate jocurile, chiar invitatul meu m-a bătut la Guitar Hero, aşa ceva?

Cred că Bloggers Lan Party este evenimentul perfect pentru socializare. Printre coşuri de 3 puncte, manevre nereuşite la Street Fighter sau headshot-uri, mi-am găsit timp să schimb vorbe cu o grămadă de oameni pe care fie îi cunoşteam deja fie i-am întâlnit acolo pentru prima dată.

Aştept ediţia următoare şi vă recomand tuturor să încercaţi să veniţi. Evenimentul creşte din ce în ce mai mult şi am observat asta chiar la mine pe blog, la concursurile organizate pentru precedentele două ediţii la care am fost am avut 4-5 înscrişi, acum numărul a sărit de 10.

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), a fost un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi Net,Shoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21. Toate drepturile rezervate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *