Cele mai tari anunțuri ale transferurilor în iarna lui 2018

Echipele de fotbal au cam trecut de perioada în care o poză cu tricoul și un fular reprezenta ștampila că în curtea lor a ajuns un nou jucător. În acest moment, dacă nu ieși cu un clip creativ, mai bine pui un simplu articol sau o postare peste care lumea să treacă destul de rapid în feed.

Nu au fost transferuri de mare răsunet în lume, dar câteva mi-au luat ochii prin ingeniozitate și chiar prin componenta afectivă a clipurilor cu care au fost anunțate.

Vagner Love Alanyaspor->Besiktas

Nu e chiar greu să te legi de numele brazilianului, dar el se integrează perfect în campania turcilor, Come to Besiktas. Acum mai pot adăuga un lucru: Come to Besiktas, we have Love!

Kenedy Chelsea->Newcastle

Generația mea a trăit pe la 11-13 ani perioada WWE în care un faimos Mister Kennedy își făcea un nume în industrie. Potrivirea numelor dar și a muzicii a fost foarte reușit făcută de către cei de la Newcastle

Tim Cahill Melbourne City->Millwall

Top top top. Așa aș descrie prezentarea legendarului cangur. Habar nu aveam că acesta a jucat în Anglia la altă echipă în afară de Everton. Modul în care leii au îmbinat în filmuleț pasiunea dată de reușite cu nostalgia vremurilor m-a făcut să revăd clipul de 3-4 ori. Good job, actually the best one so far!

Pietro Pellegri Genoa->AS Monaco

Nu în fiecare zi o echipă plătește o căruță de bani pe un puști de 16 ani. Clipul lui Pellegri arată exact ce trebuie, faptul că strada nu mai este locul în care să te lansezi, dar niciodată nu o să uiți clipele petrecute acolo.

Diogo Figueiras Sevilla->Braga

Mania cu Netflix a acaparat de multă vreme toată populația globului. Cei de la Braga au știut să profite de acest lucru și le-a ieșit un clip de nota 10 cu felicitări. Dacă cel cu Cahill nu era atât de emoționant, cu siguranță acesta era preferatul meu.

William Remy Montpellier->Legia Warszawa

Am zis la început că postările clasice cu poze și clipuri scurte nu sunt cine știe ce, dar dacă le faci cum trebuie chiar poate să îți iasă o chestie tare. Nu degeaba mistrz Polski jest Legia!

Pentru restul mutărilor, cei de la Crystal Palace au realizat descrierea perfectă. Desigur, tot printr-un clip!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *