Colaborez cu Copa90 pe perioada Euro2016

Când am văzut primul episod din Eurofan cred că eram în clasa a 12-a. Mi-a plăcut extrem de mult conceptul și am început să urmăresc absolut tot ce scoteau nou, chiar l-am și recomandat prietenilor. Era ca un vis să ajung să fac și eu așa ceva,

În octombrie, am ajuns la Birmingham și m-am gândit că ar fi mare păcat să nu filmez câte ceva  și așa a luat naștere Romanian Groundhopper Vlog. Până acum am 7 episoade, toate filmate cu telefonul și montate într-o aplicație de pe iPhone. Calitatea este îndoielnică, dar mna nimeni nu a fost guru la început cu un buget low cost.

După clipul cu FC Argeș, i-am trimis producatorului de la Copa90 pe care îl cunoșteam rezultatul și a fost destul de încântat de ce mi-a ieșit. Câteva luni mai târziu alături de feedback-ul de după Bucharest Ground Hop el m-a întrebat și unde o să văd Euro 2016, iar răspunsul a fost București.

Nu au trecut 2 zile și am primit mail de la un coleg de-al lui care m-a întrebat dacă vreau să fac filmulețe de aici în timpul meciurilor României. Vă dați seama că răspunsul a fost precum testul lui Bute de azi, iar euforia, mamă, mamă.

Joi 26 mai 2016 am primit mesajul oficial că am fost ales să reprezint România pe canalul Copa90. Un vis ce pleca din penultima bancă a liceului în timpul orei de fizică din a 12a la care nu eram atent se materializează după doar 3 ani. Follow the CopaFam!

One thought on “Colaborez cu Copa90 pe perioada Euro2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *