Cum a făcut Daniel Isăilă flotări

Pentru că nu mă mai uit la fotbal ca înainte, m-am gândit să îl joc din ce în ce mai mult. Fie că o fac la echipa facultății sau cu prietenii, după fiecare partidă sunt fericit că am dat tot ce aveam mai bun. Luni am primit convocarea pentru Echipa Bloggerilor, nu m-au luat de pe plajă ca pe danezi în 82, ci din sala de forță.

Primul antrenament pentru Cupa Prieteniei Bergenbier s-a desfășurat la Mogoșoaia, acolo unde am mai fost în urmă cu un an pentru meciurile naționalei u19. În lotul format s-au regăsit mai mulți prieteni bloggeri, dar și campionul mondial și european la FIFA Ovidiu Pătrașcu și solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Așa cum reiese și din titlu, de pregătirea noastră s-a ocupat secundul naționalei, Daniel Isaila. Acesta ne-a vândut niște ponturi și am realizat cum de Budescu și Fatai i-au bătut pe Jallet și Fekir în vară la Astra-Lyon.

După un 4 contra 2 și repetări de șuturi ne-am împărțit în două echipe și a început balul cu antrenorul în rol de portar pentru echipa mea. Ratări, intervenții reușite și mai puțin reușite, multe sprinturi și 6 goluri, 3 de fiecare parte. După ce am schimbat porțile pentru partea a 2 a, ne-am gândit să dăm și o mică miză, 5 flotări la gol primit. Nu prea mai țin minte câte am făcut, dar nu suficiente în orice caz.

Îi mulțumim lui Daniel Isăilă, antrenor secund la Echipa națională de fotbal a României – Pagina oficială, că a fost ieri alături de noi. Îi urăm baftă la meciul cu Irlanda de Nord! #CupaPrietenieiBergenbier

Posted by Echipa Bloggerilor on 29 Aprilie 2015

 

 

Antrenamentul s-a terminat ca între prieteni la o bere, iar poveștile și planurile au continuat și pe drumul de întoarcere. În Mai ne vedem în București pentru primele meciuri de la Cupa Prieteniei Bergenbier. Veniți să ne susțineți sau să ne înfruntați?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *