Cum a fost primul meu BLP

În sâmbăta din weekend-ul ce tocmai a trecut s-a desfășurat runda a 8 a a Bloggers Lan Party, un eveniment ce are loc cam de 3 ori pe an. A fost prima dată când am avut onoarea să pun joystick-ul în mână alături de ceilalți bloggeri și m-am simțit foarte bine.

Au fost mai multe competiții, FIFA15, Mortal Kombat X sau Hearthstone. Eu am participat doar la prima unde am ajuns până în semifinală, acolo unde m-a învins câștigătorul ulterior al turneului. Probabil faptul că nu am venit cu temele făcute a reprezentat cea mai mare greșeală a mea, iar pentru ediția următoare o să învăț cu siguranță mai multe jocuri.

 

#blp8 #shoteria #gaming

A photo posted by Otineanu Andrei (@andreiotineanu) on

 

Printre lucrurile foarte faine ce mi s-au întâmplat sâmbătă a fost și onoarea de a juca un meci de FIFA contra lui Ovidiu Pătrașcu, fost campion mondial și european la acest joc. Mi-a dat câte a vrut, spre norocul meu doar 2, însă am primit și niște sfaturi foarte utile. Dacă vreți și voi să furați puțină meserie îi găsiți aici canalul de youtube.

Posted by revoblog.ro on 9 August 2015

 

Tot sâmbătă s-a mai întâmplat o premieră, am ajuns pentru prima dată la Shoteria în Centrul Vechi. Vreau să vă spun că atmosfera e foarte tare acolo, iar din toamnă mă gândesc destul de serios să o fixez ca stație de plecare pentru toate serile de petrecut.

Bloggers Lan Party 8 a fost un eveniment organizat de Toma şi Eventur – powered by DigiMavenhut, Bitdefender AntivirusHTCFlancoASUSCalifShoteria și NativeBox.ro, cu susținerea Impact Hub.

One thought on “Cum a fost primul meu BLP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *