Cum au fost cei 10.5km de la BIHM

Sâmbăta trecută am fost să îmi ridic kit-ul de concurs și m-am hotărât să trec pe la Floreasca și să stau o oră două. Partea nașpa a fost că am rămas vreo 8 în plus față de ce mi-am propus și am ajuns cam obosit acasă. Nu am dormit suficient de bine și planurile mele de sub o oră pe 10 km se cam duceau de râpă.

M-am trezit pe la un 6 jumate, mi-am pregătit frumos tricoul cu FC Argeș, telefonul și când am ajuns la ipod mi-am dat seama că nu e încărcat foarte bine. Bateria era încă pe verde așa că am zis că mă ține, nu-i bai. În Piața Constituției am aterizat pe la un 8 fără ceva, timp suficient pentru o încălzire ca la carte. După câteva zeci de minute m-am întâlnit cu Pandutzu și am cercetat zona. El avea în cap peste o oră, dar nu prea a rezistat tentației.

La start erau toate bune și frumoase, telefonul aranjat pe umăr, numărul stătea ok, iPod-ul cânta fără probleme. As you know, shit happens. După 6-700 de metri și vreo 2 melodii am început să îi aud pe cei din jur cum gâfâie. Realizați și voi că nu a fost atât de simplu să îmi bag căștile în telefon și să pornesc SoundCloud-ul, mai ales că a trebuit să intru pe playlist-ul de pe blog fiindcă în aplicație nu se salvase.

Până am ieșit de pe Victoriei totul a fost foarte ok, aveam ritm bun și recuperasem minutele pierdute la incidentul cu muzica. As you know, shit happens. La punctul de hidratare de la Izvor am luat pahar în loc de sticlă și până la Eroilor a trebuit să alerg fără apa, lucru ce m-a cam secat de puteri.

Pe final l-am văzut pe Pandutzu cum mă depășește, însă am trecut cam în aceelasi timp linia de finish. Timp oficial 57:41, timp real 55:18, locul 489 din 2447. Nu e chiar așa rău pentru prima competiție, iar pentru toamnă deja mă gândesc la 21.

#RunInBucharest #bucharest #enjoybucharest #run

A photo posted by Otineanu Andrei (@andreiotineanu) on

2 thoughts on “Cum au fost cei 10.5km de la BIHM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *