De ce prefer să folosesc Uber

De 2 ani de când sunt în București am încercat mereu să evit 3 lucruri: taxiurile, RATBurile și tramvaiele. Chiar dacă metroul mă lăsa la 2 stații de un stadion preferam să merg ușor până la destinație, nu mă complicam cu cine știe ce autobuz. 

Astăzi am citit acest articol pe blogul lui Victor Kapra și am constatat că are mare dreptate. Am mers cu Uber de 6 ori, am plătit o singură cursă, dar sincer mereu m-am simțit dator față de șofer. Oamenii sunt aleși pe sprânceană, se poartă frumos, se îmbracă decent, au mașini bune fără zeci de cruci și muzica o alegi singur.

Partea proastă e că nu poți ștampila bonul pentru decont, însă personal nu am nevoie de acest lucru. Atunci când plec din club este mult mai ok să iau un Uber. Tariful taximetriștilor galbeni crește brusc după 1-2 noaptea, iar tariful Uber scade deoarece drumul este mai liber și timpul cursei se reduce.

Vă recomand tuturor să încercați această aplicație. Chiar dacă noi românii suntem mai reticienti când vine vorba de plata cu cardul o să vă dați seama că este mai sigur, mai comod și reduceți niște cheltuieli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *