Ce mai e de văzut după ce termini Narcos

În ultimele săptămâni am avut destul timp liber aşa că am zis să mă apuc de un nou serial, am ales mult lăudatul Narcos. Nu mi-a luat mai mult de 3 săptămâni să văd cum Pablo Escobar trece prin toate stările posibile dintr-o viaţă de om şi pot spune că am avut seri în care am fost cu adevărat fascinat de desfăşurarea acţiunii.

Dacă aţi privit destul de atent personajele, ar trebui să vă aduceţi aminte de Leul, băiatul care intermedia afacerile în Miami. Cam acum un an şi jumătate am văzut Blow, cu Johnny Depp, un film ce prezintă desfăşurarea traficului din perspectiva americană. În mintea mea s-a creat automat conexiunea între cele două caractere şi vă spun că merită să urmăriţi şi această variantă.

Fanii fotbalului sigur au auzit o grămadă de poveşti despre Mondialul din 94 şi cum autogolul din meciul cu SUA i-a curmat viaţa lui Andres Escobar. Acţiunea din Narcos se termină undeva în 93, iar faptul că filmările pentru sezonul 3 au început, mă gândesc tot mai serios că următoarele 10 episoade vor avea o strânsă legătură cu cele întâmplate după ce România a învins cu 3-1 una din marile favorite la trofeu. Dacă vreţi să aprofundaţi subiectul, vă recomand documentarul “Los dos Escobars”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *