fcsb-Concordia, o pierdere de timp

Mi-am promis de ceva vreme să nu mai ajung pe stadion la niciun meci din liga 1 deoarece imaginea este de cele mai multe ori una dezolantă, atât pe teren cât şi în tribune. Cu toate acestea, am fost oarecum încurajat de finala Cupei României văzută în mai şi am zis că poate Chiajna face o surpriză frumoasă.

După 20 de minute am vrut să plec. A fost probabil cel mai oribil meci pe care l-am văzut vreodată. Fotbal ca în Mortal Kombat, sub 0, o atmosferă anostă demnă de un priveghi, iar prin minutul 75 cred că am adormit puţin.

Oarecum m-am consolat observând tipologia suporterului fcsb-ist. Sunt mai multe categorii, dar îl recunoşti imediat pentru că îi place să înjure pe oricine, chiar şi pe copilul de mingi, vine de cele mai multe ori în papuci sau are şosete albe la sandale, e însoţit de copilul de 6-9 ani căruia îi îmbogăţeşte vocabularul constant şi o parte din ei mai au în dotare şi câte o pisi venită să facă poze. Spectacolul pe care îl oferă este unul grotesc, îi înjură pe fotbalişti la fiecare atingere şi ţipă la goluri de parcă are cotă parte din prima de joc.

Sincer vă spun, am văzut multe meciuri de 0-0 în liga a 4-a mult mai interesante. Îmi pare rău pentru cei de la LPF care încearcă să facă ceva încât să atragă lumea la stadion, nu este vina lor că au rămas cu o moştenire atât de proastă. Fotbalul din ţara noastră nu mai oferă emoţii, nici cel din străinătate nu prea mai face asta, dar ăia măcar mai ştiu să dea cu piciorul în minge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *