Gest de campioni, cum să faci un copil fericit

Dacă nu v-aţi jucat manager mode la FIFA07 sau nu aţi fost dependenţi de pariuri sportive, şansele să fi auzit vreodată de Rochdale AFC sunt aproape nule. Pe scurt, echipă din liga a 3-a engleză, istorie de peste 100 de ani, rezultate notabile nema.

Ieri seară, băieţii ăştia au jucat în deplasare cu cei de la Hartepool şi au făcut un lucru formidabil. Nu victoria cu 2-1 a fost cel mai important eveniment, ci componenţa lotului. Printre jucătorii obişnuiţi ai echipei şi-a făcut loc şi Josh McCormack, un copil de numai 5 ani ce suferă de o tumoare pe creier în stadiu terminal.

Din păcate pentru tânărul fan, acesta nu a putut sărbători victoria alături de favoriţii săi deoarece starea în care se afla nu i-a permis să meargă la meci. Chiar şi aşa, fotbaliştii nu l-au uitat şi au celebrat alături de el unul din golurile marcate.

Nu i-aş zice campanie de CSR, ci mai mult gest normal. Toţi avem idoli şi ne dorim să îi întâlnim, dar cred că sunt persoane în lumea asta ce merită cu vârf şi îndesat această experienţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *