Înscrie-te la Sports Business Academy. Eu o să fiu acolo

În 2015, luna octombrie a reprezentat startul primului program de work-shopuri pentru cei ce doresc să devină adevărați profesioniști în domeniul sportului. Un grup de studenți, din care făceam parte și eu, au lucrat exemplar și au reușit să aducă în fața altor tineri, foști campioni mondiali sau olimpici, foști internaționali sau experți din industrie. 

Evenimentul a ajuns deja la a 3-a ediție și va debuta pe 18 octombrie. Un lucru de remarcat este că bursele pentru studenți s-au epuizat în mai puțin de 10 zile de la lansarea lor, lucru ce demonstrează în mod clar notorietatea și importanța la care a ajuns Sports Business Academy.

Pe lista de invitați din acest an se numără nume consacrate în cadrul evenimentului precum Valentin Popescu (Alexandrion), Ciprian Marica sau Radu Petre (Sport Arena Streetball), însă și fețe noi ce promit să ridice nivelul din ultimii ani, printe ei fiind Ramona Farcău (fostă handbalistă) sau Cătălin Andrei (Director de comunicare EuSunt12).

Mă simt extrem de onorat ca la această ediție să am și eu propriul moment. O să vorbesc despre lucrurile văzute de mine în călătorii și pe care oricine ar putea să le pună în practică. Sper să fie un studiu de caz ce să ajungă pe mesele cât mai multor cluburi din România.

Dacă vreți să participați la a 3-a ediție Sports Business Academy, vă puteți achiziționa un bilet de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *