Mă întorc la Webstock pentru o nouă ediție

Webstock reprezintă cel mai mare eveniment de social media din România și reunește figurile principale din zona de online. Din 2015 am onoarea de a mă afla și eu printre participanți și vă pot spune că este cu adevărat un loc de unde pleci cu multe lucruri noi.

Anul acesta are loc o ediție aniversară, cea cu numărul 10, iar temele abordate o să fie în concordanță cu cerințele și trendurile actuale. Evenimentul este structurat în două sesiuni și 6 micro-conferințe. Se va vorbi despre blogging, instagram, influencer marketing și multe altele, din acest motiv o să îmi fie destul de greu să aleg ceva. Probabil voi opta pentru primele două, având în vedere că mă identific într-un fel.

Ca și în ultimii ani, Webstock se va termina cu o gală ce premiază cele mai bune proiecte în online. Pentru al 2-lea an consecutiv mă aflu printre nominalizați cu o idee la care am lucrat singur și pe care am dezvoltat-o pe parcursul a 9 luni. #otineanuinpolonia spune povestea mobilității mele Erasmus, iar din punctul meu de vedere acoperă toate cerințele juriului, fiind un mix între educație, pasiune și timp liber. Am adversari grei în categoria Social Media Projects, dar și speranțe poate mai mari decât anul trecut.

Dacă nu ajungeți la eveniment îl puteți urmări live pe www.webstock.roașa cum am făcut și eu când eram plecat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *