Prima amintire cu Pepsi

Poate aţi văzut în magazine că au apărut nişte doze noi de Pepsi. Nu este nimic schimbat la băutură ci doar design-ul cutiei s-a modificat. Pandutzu a întrebat la el pe blog care e prima amintire a noastră legată de celebra băutură şi mi-a venit în cap una foarte tare ce merită povestită.

Când eu eram foarte mic, probabil atât de mic încât nu aveam voie să beau aşa ceva, cei de la Pepsi s-au gândit să facă o reclamă cu o sticlă ce putea să sară. Da, efectiv o lăsai să îţi cadă din mână iar după ce atingea podeaua se intorcea de unde plecase. Magie pură.

Deoarece în anii 90 reclamele aveau o putere aparte asupra consumatorilor, tata a încercat acest lucru şi spre surprinderea tuturor chiar i-a ieşit. Din păcate i-a ieşit doar prima parte, sticla nu a vrut să se mai întoarcă şi astfel gresia din bucătărie a devenit foarte lipicioasă în următoarele minute.

Am stat şi am căutat reclama dar fără succes, dacă o găseşte cineva va rog mult de tot să îmi dea de veste. Apropo, Pepsi împlineşte 50 de ani în România, acesta este motivul noului design al dozelor. Au scos şi un clip tare pe această temă.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *