Sezonul 2015/2016 – 54 de meciuri, 35 de stadioane şi 188 de goluri

Am început treaba asta cu groundhopping-ul în 2013 fără să îmi dau seama. Mergând la meciurile celor de la Athletico Floreasca, am ajuns la partidele din deplasare pe terenuri ca Juniorul-IOR, Aversa sau Rocar. După ceva vreme mi-am dat seama că e un hobby fain şi am început să adun toate stadioanele pe care am văzut fotbal într-un excel.

La începutul stagiunii mi-am stabilit ca obiectiv undeva la 50 de meciuri, dar nu am depus niciodată efort pentru a-l îndeplini. Am încercat mai mult să fac stadioane, sau cel puţin să încerc să le termin pe cele din Bucureşti. Din păcate mai am 3, dar le rezolv eu în toamnă. Mai jos aveţi şi excel-ul cu meciurile la care am fost din august până la sfârşitul lui iunie.

sezon1

sezon2

În total am adunat 54 de meciuri pe 35 de stadioane diferite, pe 21 dintre ele ajungând pentru prima dată. Am văzut 188 de goluri în 18 competiţii diferite. Cel mai frumos a fost Unirea Bascov-FC Argeş 0-2, cel mai aşteptat AC Milan-Juventus Torino 1-2, iar cel mai ciudat cu siguranţă Fair-Play Bucureşti-Baia Mare în Superliga feminină. Recordul de meciuri văzute a fost în timpul Bucharest Ground Hop, 5 în 3 zile.

M-am gândit să fac şi 3 topuri pentru sezonul ce tocmai s-a încheiat:

Top 3 cele mai urmărite echipe:

  1. FC Argeş – 13 meciuri
  2. Athletico Floreasca – 8 meciuri
  3. Progresul Bucuresti – 5 meciuri

Top 3 cele mai vizitate arene:

  1. Arena Naţională/Athletico Floreasca – 5 vizite
  2. Ştrand – 4 vizite
  3. Municipal(Bradu) – 3 vizite

Top 3 cele mai active luni:

  1. Mai – 10 meciuri
  2. Septembrie – 9 meciuri
  3. Iunie – 8 meciuri

Sezonul acesta am văzut fotbal în 4 ţări diferite,iar pentru anul competiţional următor îmi propun minim alte 4 înafară de România.

Am 57 de stadioane vizitate, iar până la sfârşitul sezonului viitor sper să ajung la 100. Nu cred că este aşa greu având în vedere că Argeşul a intrat în C şi mai am câteva excursii în minte!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *