Untold 2016 – pre-eveniment

Mai sunt 2 zile până se dă startul celui mai mare eveniment de muzică din România, deci a cam venit timpul să facem nişte mici treburi de logistică. Ne descărcăm aplicaţia şi ne selectăm artiştii, vedem cam ce avem de mâncat şi băut, chestii normale.

Pe cine ascult

Pentru mine, ziua 1 o să înceapă cu Faithless la ora 21 şi o să ţină până când DV&LM o să strige ultimul “Put your fucking hands in the air”, cam pe la 5 dimineaţa. Vineri o să ajung pe la jumatatea warm-up-ului facut de Power pe Vinil fiindcă de la 17:30 o să avem 2 ore de Subcarpaţi, iar apoi de la miezul nopţii Galantis, Hardwell şi Tujamo.

Sâmbăta pare cam săracă, doar Golan de la 6 şi din păcate Armin se suprapune cu Pendulum, dar anul acesta nu îl mai ratez. Probabil în ziua 3 o să stau mai mult să descopăr artişti. O să termin duminică festivalul cu Macanache în locul celor de la Parov Stelar, plus Afrojack, Martin Garrix, iar dacă mă mai ţin picioarele şi Ummet Ozcan.

Merită să mergeţi şi la alte scene, nu doar la cea de pe stadion. O să aveţi surprize foarte plăcute din partea unor artişti de care poate nu aţi auzit niciodată.

Ce lucruri speciale avem de mânâncat

Am primit ieri o veste senzaţională, prietenii de la Calif o să fie la Cluj pentru a ne potoli foamea cu kebab-urile lor. Pregătiţi-vă de stat puţin la coadă dacă mergeţi la ore foarte aglomerate. Dacă nu aţi mâncat niciodată de la ei vă recomand să îi vizitaţi în timpul zilei să prindeţi mai liber şi o să vă convingeţi de ce trebuie să aşteptaţi şi seara. O să aibă 3 preparate special create pentru Untold în campania #Kebasmul nespus.

image

Dacă ajungi la Cluj este mai mare păcatul să nu îţi cumperi gogoşi de la Donuterie. Au o grămadă de arome, de la ciocolată albă şi zmeură, până la Oreo. Chiar dacă o să aibă stand în zona de festival, pentru arome mai diversificate daţi o fugă şi până în centru.

Ce o să putem bea

Fiecare seară va începe pentru mine la standul Shoteria. Downtown-ul o să dea startul petrecerii, dar nu o să uit să le fac o vizită şi înainte să plec spre hotel pentru reabilitare.

E bine de ştiut dacă vreţi să beţi bere, cei de la Ursus vor vinde sortimentul normal numai la draft. la doze veţi putea consuma Ursus Untold, creată special pentru acest festival.

One thought on “Untold 2016 – pre-eveniment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *