Untold 2016 – regatul distracției totale

Pot spune că până în ziua de azi am fost în cam toate locurile din România unde te poți distra, de la Costinești și Mamaia, până în Vamă și Centrul Vechi din București. Absolut nimic nu se compară și nu se va compara vreodată cu un festival de muzică, în cazul de față, Untold. 

Cozile și aglomerația sunt niște lucruri închipuite. Chiar nu te punea nimeni să îți iei cardul în secunda doi după ce ai intrat în zona de festival și nici să stai în mijloc la un headliner. Prima problemă o rezolvai cu o fugă până la Polivalentă, iar pe a 2-a cu o așezare strategică în lateral, iar ca bonus erai și mai aproape de bar.

Zona de chill e nelimitată și o găsești la absolut orice oră. Sigur, e mare diferență între zi și noapte, dar am stat cam jumătate de oră înainte de Armin lângă foișorul Telekom și muzica bubuită din jur se auzea ambiental.

Mâncarea în 99% din cazuri este genială. Fie că vorbim de kebab-urile nemaipomenite de la Calif sau de sandwich-urile tradiționale, aproape orice îți cumpărai te făcea să mai încerci și în următoarea zi. Nota 10 pentru gogoașa cu oreo de la Donuterie și din ce am înțeles mai erau și niște clătite foarte bune pe undeva, maybe next year.

La partea cu muzica nu știu ce e de reproșat, artiști senzaționali pentru toate gusturile, o îmbinare foarte bună între scene și doar câteva suprapuneri enervante, dar pe care le puteai rezolva cât de cât. Am încercat 4 din cele 8 scene și nu am plecat dezamăgit de la niciuna, ba chiar Galaxy față de care eram cam reticient m-a impresionat.

Untold o să devină unul dintre cei mai mari ambasadori ai României în străinătate. Am văzut oameni de pe tot globul care s-au distrat aici așa cum poate nu se așteptau. Cred că tot ce au trăit i-a impresionat, iar următoarele lor vizite nu se vor rezuma doar la Cluj.

GG organizatorilor pentru încă o ediție senzațională și pentru că cei de la Ursus m-au trimis aici, nu am uitat să trăiesc festivalul cu o bere în mână. Cluj ne vedem într-o lună, Untold ne vedem într-un an!

 

The perfect festival view #untold #untoldfestival #ursusuntold #music #instamusic #festival #beer

O fotografie postată de Otineanu Andrei (@andreiotineanu) pe

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *