Vedem meciul în #OrasulCuChefDeFotbal (concurs)

În 2002, Mondialul m-a făcut să mă îndrăgostesc ireversibil de fotbal. Dacă îmi urmăriți blogul, probabil deja cunoașteți povestea cu Rivaldo, tricoul luat din Turcia și săritura peste minge din finala cu Germania. 

Nu sunt fanul privitului la televizor, dar dacă nu am putut să bifez Rusia în această vară, a trebuit să mă uit din fața micului ecran la Iran-Maroc și Uruguay-Arabia Saudita. Până acum am urmărit partide de la WC în 3 țări, 5 orașe și chiar si intr-o comună. Pentru finală o să fac ceva deosebit și mai adaug un oraș, chiar din București. O să văd Franța-Croația în #OrasulCuChefDeFotbal, adică la Berăria H.

Se anunță un eveniment cu ecrane gigant, o mulțime de oameni gălăgioși și sute de metrii de bere. Eu mai am câteva locuri la masă, deci dacă nu aveți planuri pentru duminică, poate vă interesează următorul concurs: 

Ofer două invitații ce constau în câta bere poți bea împreună cu mine și prietenii mei. Cei de la Berăria H mi-au făcut o surpriză și duminică vom avea 11 metri asigurați, dacă nu în meci, măcar pe masă. Invitațiile sunt duble, deci mai poți lua un prieten cu tine.  

74D4631C-0AAD-408C-B268-8B45D7B858CD

Pentru a câștiga trebuie să îmi lași un comentariu la acest articol în care să îmi spui câte sezoane de fotbal profesionist are la activ Jamie Vardy. Un google te va rezolva! Comentariul trebuie să conțină un email valid și numele de pe facebook cu care te găsesc.

Câstigatorii îi voi anunța vineri la ora 21:00. 

PS. Răspunsul corect reprezintă numărul minim de beri pe care trebuie să le bei! Dacă sunt mai mulți câștigători, evident dăm cu random! 

3 thoughts on “Vedem meciul în #OrasulCuChefDeFotbal (concurs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *