Vrei să îmi testezi răbdarea la telefon?

Încă de când eram mic, cam la vreo 14 ani, am reușit să îmi găsesc un job de weekend. Mă duceam pe stadion și comentam meciurile celor de la FC Argeș și Dacia Mioveni în sistem live text, ca un fel de call center, dar mai mult live streaming.

Vineri pe 22 mai, cei de la CGS mă vor pune să lucrez pentru câteva ore într-un call center adevărat. Am fugit mereu de acest job deoarece trebuia să folosești un text neschimbat pentru fiecare apel, lucru ce mi se părea extrem de plictisitor. De data aceasta, voi aborda totul intr-o maniera personala.

CGS se ocupă de outsourcing, dacă habar nu ai ce înseamnă asta nici nu vei afla din acest articol. De ce? Foarte simplu, vineri îți stau la dispoziție între orele 12:30 și 14:30 pentru a discuta despre acest lucru la telefon. Dacă nu dai peste mine, cu siguranță vei vorbi cu Cristi ori unul dintre ceilalți 8 bloggeri prezenți. Numerele pe care trebuie să le apelezi sunt 0215293848 sau 0215293849.

Mai am un lucru destul de important, la sfârșitul celor 2 ore de apeluri se va face o tragere la sorți, iar 5 dintre cei care au sunat vor câștiga 50 de Euro. Nu e așa rău să afli niște informații noi și să te alegi și cu un premiu nu?

Abia aștept să văd cum o să fie experiența cu cei de la CGS, sunt convins că o să revin cu o poveste interesantă!

sursa foto

 

2 thoughts on “Vrei să îmi testezi răbdarea la telefon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *